Pedofil politikusokat védelmez Terry Black? – Komoly bajba kerülhet az előadó

Terry Black még 2005 márciusában adott ultimátumot a fideszes Semjén Zsoltnak: ha kijelentései miatt nem mond le a Parlament emberi jogi bizottságának alelnöki posztjáról, nyilvánosságra hozza 32 meleg vagy pedofil képviselő nevét. Semjén Zsolt végül nem mondott le, és az előadóművész is megtartotta magának a listát.

Korábban az Ellenszél is írt róla, hogy Terry Black némi hírverésért, a Fidesz bábjaként fröcsögött a napokban a TV2 Tények című műsorában. A mostani kijelentése Vona Gábor orgiáiról illeszkedik ahhoz, amit annak idején mondott, azonban hiteltelenné teszi állítását az a tény, hogy 32 érintett honatyáról beszélt, a lista mégis a fiókban maradt.

Miért veszélyes Terry Black állítása?

Mindenekelőtt le kell szögeznünk, hogy ha valakinek tudomása van arról, hogy mások bűncselekményt valósítanak meg, kötelessége arról tájékoztatni a hatóságokat, feltéve, ha az illető nem közvetlen családtag. Épp két évvel ezelőtt fogadta el 164 szavazattal, egyhangúlag az Országgyűlés a Büntető törvénykönyv módosítását, ami szerint nem évülnek el a kiskorúakkal szemben elkövetett szexuális bűncselekmények, így még csak erre sem hivatkozhatna az “előadó.”

Amennyiben Terry Black tud arról, hogy bizonyos képviselők (vagy akár egyszerű civilek) gyermekeket molesztálnak, miért Semjén lemondásához köti azok nyilvánosságra hozatalát? Mi történt 11 év alatt azzal a listával? Miért épp Vonának ment neki Terry Black az állítólagos titkolt mássága miatt, mikor pedofilokról is tud?Mi kell ahhoz, hogy Terry Black megszólaljon? Pénz? Hírnév? Az tehát egyáltalán nem számít, hogy gyermekek vannak veszélyben? Ez talán nem is fontos neki?

A másik lehetőség, hogy Terry Black egy hazug szélhámos, aki csak fecseg, és arra hajlik, amerre éppen a kamera fordul…

loading...

5 Comments

  1. We’re a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with helpful information to paintings on. You’ve done a formidable activity and our whole group will likely be grateful to you.

  2. I precisely had to thank you very much again. I do not know the things that I would’ve made to happen without the actual opinions documented by you about this problem. Certainly was a real frightening problem for me, however , viewing your specialised strategy you handled the issue made me to jump with contentment. I’m just grateful for your guidance and thus have high hopes you are aware of a powerful job you are doing educating people all through a site. I am sure you have never come across any of us.

  3. Can I just say what a aid to find somebody who really knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know easy methods to carry an issue to gentle and make it important. More folks need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre no more widespread because you definitely have the gift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.