Mi is felvesszük a kesztyűt – itt az ellen Kubatov-lista

A miniszterelnök arra figyelmeztetett anno a kötcsei Polgári Pikniken, hogy a kommunisták olyanok, mint a Terminátor: néhány szétesett törmelékből is képesek újraéledni. Igazat kell adnunk Orbán Viktornak, hiszen ez valóban így van. Jó példa erre az a névsor, ami nem a választópolgárokat gyűjti össze, ahogy a kormánypárt teszi, hanem a fideszes politikusokat, akik a mainál jóval lelkesebben álltak a proletárforradalom felvirágoztatásához…

Demagóg és felesleges 2011-ben kimondani, hogy az MSZMP jogutódjaként a Szocialista Párt osztozik minden állampárti felelősségben, mert a “kommunista kártya” ismételt kijátszása, sőt, jogszabályba emelése visszaüthet a Fideszre is.

A kormánytöbbség még 2012-ben mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát.

Az államszocializmus elítélését alaptörvénybe emelő jobboldal ellenállása meglepőnek tűnhet, az aktákról szóló törvényhozási vita kronológiája azonban világos tendenciát mutat. A Fidesz 1998, az első Orbán-kormány megalakulása óta ellenáll a jelentések nyilvánosságra hozatalának.

Mitől félnek ennyire ezek a fiúk?

Talán ettől:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP titkár
Martonyi János – MSZMP-tag
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Varga Mihály – KISZ-titkár
Matolcsy György – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter – MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Fónagy János – MSZMP-tag
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre – MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Pozsgay Imre – az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Ha már Terry Black is listákat emleget, gondoltuk, mi is beállunk a sorba. Fontos megjegyezni, hogy a fenti névsor csak a publikusan elérhető információk alapján állt össze. Nem tudhatjuk, hogy hány ávósfatty működik még a Fideszben…


Oszd meg ezt a cikket te is, hogy mindenki megismerje, milyen álszent banda a Fidesz!

1 Comment

  1. Howdy very cool site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I am glad to find numerous useful information here in the put up, we’d like develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

Leave a Reply

Your email address will not be published.