Nyilvánosságra került a lista, ami a Fidesz totális bukását jelentheti

Néha a megoldás az orrunk előtt hever, csak nem vesszük észre. Igaz ez arra is, hogy mire van szükség egy ország rendes működéséhez. Nyilvánosságra került egy olyan lista, amelynek pontjaival a Fidesz letörölhető a térképről.

Szerkesztőségünk részére H. Nemabony Árpád juttatta el a nagyapjától örökölt listát, amelyet most nyilvánosságra hozzunk. Ha eldöntjük, milyen politikust választunk magunknak, és minden pontot betartunk, garantáltan feltámad Magyarország.

1. Szavazó, ha felcseperedtél és nyiladozik szíved, csinoskodjál, csöngetyűzködjél, szépen nézz az urnára.

2. Ha kedvedre való a választottad, beszéljen hozzá szemed, szóljon hozzá tested mozdulata. Vezesd beszédre, szólaltasd meg! Szavai elárulják, mennyit ér, milyen. Ha parancsolgatva szól, tágíts mellőle – nem jó politikus, hitvány ember.

3. Te magad tájékozódjál naponta, választás előtt naponta többször is. Mindenekelőtt kerüld a Habony-médiát!

4. Várd el a politikustól udvarlását. Keresse kedvedet. Ha neked nem gazsulál szép szavakkal, vagy csak fukarkodva, akkor megválasztása után még annyira sem keresi kedvedet!

5. Az ékes szó magában nem sokat ér, ezért kísértsd meg a politikust többször is! Mutassa meg, mennyire bátor, mennyire szavahihető, mennyire esendő szívű, könyörületes.

6. Ha a politikus csak babrál rajtad, orcád ékességére, szemed ragyogására ügyet sem vet, nem kérdi, mint vagy evvel, mint vagy avval, óvakodj tőle, mert nem tégedet akar, csak a szavazatodat.

7. Ne feküdj füttyre! Akkor se, ha már a fene esz érte, mert kevés politikus érti fiatalon, hogy mi szökteti kapubálványra a görgő macskát! Csak akivel értelmesen váltod a szót, annak mondhatod, gyere, mert nem bírom tovább! Az ilyen politikus értelmes és érzelmes. Ilyen kevés akad.

8. Vigyázz az anyámasszony-katonája politikussal! Akit a pártja ugráltat, nem sokat ér, az gyáva. Minden rossz politikusért a pártját kellene eldöngetni!

9. Aki igazán szeret, az körülötted sarkantyúzik éjt nap, az megvall és büszke rád!

10. Ne feküdj mosdatlan politikus alá! Ha annyi fáradságot sem vesz, hogy tehozzád tisztán járuljon, méltatlan öled gyönyörére! A piszkos ember nem csak piszkos. Annak lelke is sivár, esze járása pedig egyszerű.

11. A vihorászó politikus nem áhítattal viszonyul hozzád. Az vagy éretlen, vagy romlott, vagy barom. Az ilyen nem érti lelked óhaját. Az efféle, ha a legelső volt, kedvedet szegheti örökre! A jóravaló politikus nem ilyen.

12. Templomos meg istenfélő politikus nem ugyanaz. A jóravaló benned keresi üdvösségét, általad és veled igyekszik ISTEN-hez!

13. Szavazatod nem vagyontárgy, nem is harmatos lelked bizonysága. A demokrata szűzen is lehet kurva. A szív meg lélek tisztaságán múlik, ez-e, az-e.

14. A nagy melák is lehet hitvány, a cingár is fenemód tehetős. Nézd ezért a politikus lábát! Ha izmos lábú, kemény, de nem nagy farú, az jó jel.

15. A kopogtatókat gyűjtő politikust nem azért etetik, mert fognák! Hanem hogy megtudják, milyen evő. A rossz evő, válogatós, turkálós politikus nehéz ember, nem állja helyét sem a hivatalában, sem a kasza nyelén.

16. Ha csalódtál egy, két, vagy több politikusban, ne rökönyödj meg a politikusok gyűlöletében!

17. Ha elhagytak, gondold meg, mit hibáztál te magad, ha becsaptak, gondold meg, nem méltatlanokhoz ereszkedtél-e.

18. Sohase általánosíts! Semmiben! Ha egy jóravaló politikussal mégsem tudtok összegyalulódni, menjetek széjjel békével.

19. Előbb-utóbb minden zsák megtalálja a maga foltját, csak ne kapaszkodj, ne csüngj, mert akkor elfut tőled mindvalahány!

+1: Na de tényleg… válasszunk már egyszer jó politikusokat! 🙂

loading...