Íme a fideszes gazember, aki nagyon szeret kurvázni

Politikus: az a figura, aki öltönyben jár, avat, elvág, kokózik, kurvázik, megcsalja a feleségét, sikkaszt, gyerekeket puszilgat, stb. Sokféle sztereotípia kapcsolódik ehhez a szóhoz, és valljuk be, nem hiába, hiszen nem egy olyan példát láttunk már, amelyek során mindez beigazolódott… itt egy újabb eset, egyenesen Szolnokról, ahol is egy magát politikusnak hazudó, alávaló gazember (megszólítása: Szalay Ferenc) elszólta magát a bekapcsolt mikrofon előtt, majd ezt követően – mintha ez teljesen rendben lenne – kitalált egy szánalmas magyarázatot.

A videó már tegnap körbejárta a sajtót.

Györfi Mihály szolnoki MSZP-s képviselő a mondatai miatt szerdán lemondásra szólította fel a polgármestert. Györfi szerint ugyanis méltatlanná vált a tisztségére. Már meg is fogalmazta helyette a lemondó levelét, amelyet Györfi el is vitt a titkárságára.

Györfinek nyilvánvalóan igaza van, hiszen ez az eset egyértelműen lemondást kíván, de érdemes jobban megvizsgálnunk az esetet, hogy megpróbáljuk megkeresni magunkban azt a jó mélyen elbújt ingerküszöböt, amit a Szalay Ferenc féle szemétládák már nem tudnak átütni. Mindehhez szánjunk arra fél percet, hogy elolvassuk a “politikus” levelét!

“Az októberi közgyűlésen egy kollégámmal folytatott magánbeszélgetésen olyan szavakat használtam, melyek nem helyénvalóak, s ezért elnézést kérek mindenkitől. Szeretném leszögezni, hogy azoknak a szavaknak semmilyen közük nem volt a közgyűléshez, annak egyetlen napirendi pontjához sem. Azokat egy a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon.

Nem kívánom senkinek, hogy valaha is szembesülnie kelljen olyan hazugságokkal, amiket rólam terjesztenek, s amivel fájdalmat okoznak a családomnak. Tudom, politikai szereplőként nekem többet kell tűrnöm, de én is emberből vagyok.

Azok, akik ezt a helyzetet úgy akarják beállítani, hogy én egyetlen idős embert is meg akartam sérteni, egy hazug politikai fogással élnek. Aki ismer engem, tudja, hogy az általam vezetett önkormányzat nagyon sokat tett és tesz az idős polgárokért. Visszautasítom ezeket a vádakat, s felszólítom a szocialista pártot, hogy a minden alapot nélkülöző vádaskodásával ne sározza be egy idősbarát önkormányzat díjjal kitüntetett közgyűlés munkáját!”

Most pedig lássunk egy képet arról a szarháziról, aki mindezt leírta:

szalayfoto1

Miért hívom szarházinak? Azért, mert ennek az országnak sok mindenre van szüksége… tényleg rengeteg a hiányosság, de a legkevésbé hiányzik egy olyan “politikus”, mint Szalay. Egy ilyen szép fotón mosolygó, a szolnokiak, a magyarok által megválasztott bácsika ne “vénkurvázzon.” Ne csak a testület gyűlésén ülőket, hanem senkit! Egy városatya ne pusmogjon az asztalnál, miközben azért ül ott, azért veszi fel a fizetését, azért dönt a város és az őt megválasztó emberek ügyeiről, mert erre felhatalmazást kapott a “vénkurváktól!”

A fideszes gőg persze előtör, és a közéletből történő azonnali eltakarodás helyett “Visszautasítom ezeket a vádakat, s felszólítom a szocialista pártot, hogy a minden alapot nélkülöző vádaskodásával ne sározza be egy idősbarát önkormányzat díjjal kitüntetett közgyűlés munkáját!”

Amíg az ilyen szarháziakból ezek után nem lesz politikai hulla, semmit nem fogunk előrelépni, és a politikus szóhoz ugyanúgy kapcsolódnak majd a kokózó, kurvázó, lopó, sikkasztó stb. jelzők…


Oszd meg ezt a cikket, ha eleged van a Szalayhoz hasonló politikusokból!

loading...