Hoppá! Bekapcsolva maradt Trump mikrofonja…

Szinte másról nem is szól a Facebook, mint hogy Donald Trump mekkora Istencsapása. Azon túl, hogy elég ránézni az amorf Pumuklira, kézzel foghatóbb érvek is szólnak az USA új elnöke ellen. Ilyen például az az elszólása, amit egy véletlenül bekapcsolt mikrofon mellett mondott.

„Rástartoltam, de nem sikerült, elismerem. Házas volt, és nagyon keményen ráhajtottam. Megpróbáltam megdugni. (…) Ha pedig sztár vagy, akkor engedik. Bármit megtehetsz (…) Ragadd meg a pinájukat. Bármit megtehetsz.”

És most, hogy sztár lett, meg is fog tenni, ehhez ne férjenek kétségek. Aki tud angolul, az eredeti felvételt itt hallgathatja meg. (Aki nem, az is, csak nem fogja érteni…)

A nőkkel kapcsolatban Trumpnak egyébként sem túl jó a véleménye. Itt van például az az eset, amikor a Fox News riporternőjéről nyilatkozott, és azt mondta: „Elkezdett nekem mindenféle abszurd kérdéseket feltenni (…) Látni lehetett, hogy vérben forognak a szemei, és vérzik ott is, ahol általában szokott.”

Politikai ellenfelével kapcsolatban pedig az alábbi bunkó szöveget tolta le: „Ha Hillary Clinton nem volt képes kielégíteni a férjét, akkor miből gondolja, hogy képes lesz kielégíteni Amerikát?”

Mindezek után és ismeretében Orbán Viktor tegnap ezzel a képpel ünnepelt nyilvános Facebook oldalán:

dem

Van még kérdés?


Oszd meg ezt a cikket, hogy más is lássa, ki mellett tette le a voksát a magyar miniszterelnök!

loading...