Schmidt Mária és a csoportszex

A múlt hétfőn jelezte először a 2000 óta halott Pruck Pál unokatestvére, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára kiakasztott óriásplakátok egyikén egy fiatal fegyveres fiú képére Dózsa László színész-rendező nevét írták ki, pedig Pruck van a fotón.

Másnap Dózsa László közölte, hogy kegyeleti okból lemond arról, hogy az ő neve legyen kiírva, de továbbra is állította, hogy ő van a fotón.

Csakhogy a következő napon Pruck Pál lánya nyílt levélben ment neki a Schmidt Mária által vezetett 1956-os Emlékbizottságnak, ami a plakátkampányért felelt. Csőkéné Pruck Erika azt kérte, Dózsa ne kegyeleti okból mondjon le arról, hogy az ő neve szerepeljen a fotón, hanem azért, mert a fotón egyértelműen Pruck Pál látható.

Schmidt Mária erre három nap hallgatás után egy olyan vagdalkozó levélben válaszolt, amiben azt is írta, hogy „kérdéseket vet fel”, „miképp kerülhette el Pruck Pál az ’56 utáni megtorlást, szemben más tizenéves szabadságharcosokkal, holott a Life magazin rendhagyó módon szerepeltette nevét”.

Csőkéné Pruck Erika erre válaszul azt írta: „Mocskolódás helyett elég lett volna annyit mondani, bocsánat, tévedtünk, kijavítjuk. De nem, ez nem megy maguknak, inkább lebűnözőzik, bemocskolják az embert” – foglalta össze a plakátügyet Schmidt Mária.

Aztán előkerült a videó a csoportszexről

Ezen a felvételen Dózsa László épp nem azt bizonygatja, hogy ő szerepel a plakáton, hanem Anettkának ecseteli a Budapest TV nevű förmedvényen, hogy ő bizony egyetlen éjszaka alatt 7 nőt is kielégített. Szó sincs arról, hogy a forradalmi tettekkel nem egyeztethető össze a gruppenszex, (bár Wittner Mária ilyen élményekről sosem számolt be). Mindössze azt a kérdést veti fel az Anettka által készített riport, hogy miért épp Dózsa képe kerül ki egy óriásplakátra (feltéve, ha őt ábrázolja a fotó és nem Pruck Pált) és miért nem egy vállalhatóbb figura.

Lehetséges ugyanis, hogy egy állami pénzből finanszírozott ’56-os hősökre emlékező plakátra lehet találni olyan embert is, aki nem vergődik az Anettka showban, kiteregetve magánéleti szennyesét. Noha a politikusainkról sem tudjuk, mit művelnek a magánéletükben, és a magam részéről azt gondolom, nincs is hozzá közünk, mert lehet valakiből kiváló honatya/honanya attól, hogy szereti a jó szexet, de amint ezt a nyilvánosság előtt prezentálja, elveszíti példakép jellegét.

Ezek után már csak egy Schmidt Máriás videó hiányzik, ahol arról beszélget Anettkával, hogy ő volt a hetek egyike. Már ezen sem lepődnénk meg…


Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is lássák, kit védelmez Schmidt Mária.

loading...