Segíts te is felkutatni a szélhámos orvosokat, és mentsd meg gyermekek életét!

Vannak az országban olyan orvosok, akik jó pénzért aláírják az oltási könyvet, ám valójában nem adják be az előírt oltásokat a babáknak. A témával a Magyar Nemzet, a Tények és az InfoRádió foglalkozott.

A háziorvosi szakmán belül nyílt titok, hogy vannak az országban olyan orvosok, akik ugyan jó pénzért aláírják az oltási könyvet – így hivatalosan úgy tűnik, hogy a gyermek megkapta a kötelező vakcinákat –, ám valójában nem adják be az előírt oltásokat a babáknak – olvasható a Magyar Nemzetben. Bizonyítani viszont ezt eddig senki sem tudta. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke ezzel kapcsolatban arról beszélt a lapnak: elgondolkodtató, hogy vannak olyan szülők, akik több száz kilométert is utaznak a gyermekorvoshoz, ám csupán a gyermek másfél éves koráig – amíg az oltásokat kötelező beadni – tartoznak ezeknek a kollégáknak a körzetébe, majd visszajelentkeznek a lakóhelyükhöz közelebbi orvoshoz.

Mi a baj az oltásellenességgel?

Röviden: felelőtlen szülők találták ki, mellőzvén a tudományos alapokat, hogy bizonyos kötelező védőoltások különféle betegségeket okozhatnak. Az autizmustól kezdve a szklerózis multiplexen át az alzheimer-kórig számtalan betegséget tulajdonítanak a vakcináknak, ezért nem hajlandóak beadatni gyermekeiknek az oltásokat, kitéve őket számos veszélynek, többek között a gyermekbetegségek lefolyása során fellépő bénulásnak vagy akár a halálnak is.

Kik terjesztik, és mivel érvelnek?

Az Oltáskritikus Életvédők Szövetségét Labant Csaba alapította, melynek kapcsán a kötelező védőoltások ellen emelte fel a hangját. Megrögzötten tartotta magát az AntiVaxxer-mozgalom alapelveihez: az egészségügyi dolgozók valójában nem az embereken akarnak segíteni, hanem épp ellenkezőleg. Kisgyermekes apaként könnyen lépre ment a tévtanok álhíreitől. Évekig hallatta a hangját az ügyben, aztán megtörtént, ami várható volt… Egyik gyermeke az életével fizetett apja mániájáért. De a felbőszült Csaba ekkor is az orvosokat hibáztatta, a mentősöket, akiket ő nem engedett időben kihívni. Külön érdekesség, hogy Labant legalább annyira vehető komolyan, mint a másik elmélet, amelynek szenvedélyes híve, ez pedig az úgynevezett „chemtrail,” vagyis a konspirációs teóriákra fogékonyak szerinti háttérhatalmi szervezkedés, hogy mindannyian betegek legyünk és meghaljunk  jelöletlen repülőgépek által húzott méregcsíkok hatására…

Labant Csaba szerves része volt annak, hogy Magyarországon is elterjedjen az oltásellenesség. Most már olyannyira divat, (értelmiségi körökben egyaránt) hogy bizonyos családok Vas megyébe költöztek, hogy kommunaszerű oltásellenes szomszédságot ápolhassanak egymással. Részletek itt. Labant Csabáról pedig ezen az oldalon olvashatsz.

Valamilyen oknál fogva az összeesküvések hívei megtalálják a közös kapcsolódási pontot. A szélhámos orvosokat bemutató ATV-s riportban megszólaltatták Szendi Gábort, a paleolit táplálkozás magyarországi atyját, aki magát pszichológusnak mondja, de „tanai” vitatottak. Számos könyvet írt már a depresszióról, a gyógyszerek káros hatásairól, és olyan áltudományokról, amelyeket hihetően támaszt alá, viszont a fele sem igaz. Tények és tévhitek című oldalán főként tévhiteket terjeszt. Mostanság megérezhette az oltásellenes mozgalomban rejlő bizniszt, így ezúttal erről fecsegett a tévében.

„A görögök és a rómaiak átlagosan 35 évig éltek, és a XIX-XX. század fordulóján is csak negyvenre számíthattak az emberek. Ma a legfejlettebb országokban a 80 évet is meghaladja a születéskor várható élettartam. Az élethosszunk jelenkori növekedésében számos tényező játszik szerepet a higiénikusabb életkörülményektől a jobb táplálkozáson és közbiztonságon át a háborúellenes elveken alapuló társadalmi berendezkedésig. A legfontosabb azonban az orvostudomány szerepe, amely felfedezte az antibiotikumokat, és kifejlesztette a védőoltásokat. Felbecsülhetetlen, hány százmillió ember életét és egészségét mentették már meg idáig a védőoltások. Régen a fertőzések okozta gyermekhalandóság és a nagy járványok voltak a legfőbb népességszabályzók. E halálok a fejlett világban ma már csak a lista végén kullog valahol” – írja az Indexen Boldogkői Zsolt.

Nem akármilyen veszélyt jelent, hogy valós, tudományos tényeket a kukába dobva korlátozzuk a saját gyermekünk jogait, és egy interneten olvasott kamucikk vélt valóságtartalmára bízzuk az életét. Az pedig minden szempontból megengedhetetlen és gusztustalan, hogy mindehhez orvosok asszisztálnak.

Az Ellenszél szerkesztőjeként vállalom, hogy minden olyan orvost kopfra feljelentek, aki hamisan pecsétel az oltási könyvbe, visszaélve a betegek hiszékenységével, mindezt haszonszerzésből, felrúgva az orvosi etikát, veszélyeztetve ártatlan gyermekek életét. Ha tudtok ilyen orvosról, a névtelenségetek megőrzése mellett, írjatok nekem üzenetet az Ellenszél Facebook-oldalán, és osszátok meg ezt a cikket, hogy minél előbb felkutassuk az összes szélhámos orvost!

Jabronka Richárd

loading...