Méltatlanul elfelejtettük a kutyát, aki szerelmes volt Orbán Viktorba

Lady – így hívják a kutyát, aki annyira szerelmes volt Orbán Viktorba, hogy amikor tüzelt, rögtön a miniszterelnök nyakába ugrott. Hegedűs Zsuzsa a kormányfő tanácsadója ezt az Indexnek mesélte el abban a videóban, ahol a portál elkísérte őt egy kutyakiállításra. A tanácsadó azt is hozzátette: ha ellenzékben lenne a Fidesz, biztosan felvetné, hogy kutyákat is engedjenek be a Parlamentbe.

Hegedűs Zsuzsa nem csak a kutyákért rajong. Ő volt az, aki a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány nevében malacokat osztott, és óriási zűrzavart keltett azokon a településeken, ahol bár megígérték, hogy mindenkinek jut állat, végül a tanácsadó dühöngeni kezdett. “Aki nem pályázik, azt én ölöm meg” – hangzott el a mondat.

A malacok mögött azonban jóval nagyobb a zűrzavar, mint azt gondoltuk. A Magyar Narancs átvilágította az alapítványt, és meglehetősen sok furcsaságot talált. Titokzatos baszk beszállító, 160 milliós fuvardíj, börtön közeli malacok, elpusztult csibék, állami cégektől érkező tízmilliók és zavaros elszámolás félmilliárd forint körül. Hegedűs Zsuzsa mégis sikernek értékeli az alapítványt: szerinte sikerült megállítani az elszegényedést.

Ami a legfurcsább: legutoljára a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány márciusban jelentkezett egy videóval, ahol élelmiszerláncok vezetőivel együtt beszélnek arról, hogy április 7-én kiszállítják az adományokat. Úgy tűnik, azóta megoldódott a gyermekéhezés problémája, hiszen ezt követően a honlapon nem található más akció.

Elképzelhető, hogy Lady, a kutyus kiábrándult Orbán Viktorból?

loading...