BREAKING: letiltották a legnagyobb ellenzéki Facebook-oldalt!

Az egyik pillanatban 80 ezer lájk, 1,7 milliós heti elérés, a másik pillanatban semmi. Az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága áldozatául esett a jobboldali médiatúlsúlynak, és kiadták rá a tűzparancsot.

A tulajdonos tájékoztatása szerint mostanra komplett szerkesztőség állt fel a Facebook-oldal fölé, és szinte minden tizedik percben megjelent egy új bejegyzés. Látogatók tízezrei osztották tovább a tartalmakat, egészen a mai napig, amikor is (immáron harmadszorra) a fideszes bérkommentelők feljelentgetéseinek, és technikai furmányainak köszönhetően sikerült a semmivel egyenlővé tenni egy számottevő közösséggel rendelkező oldalt.

Mi következett ezután? Negyedszerre is újraindult az OLKT, vagyis az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága, de nem a Belügyminisztérium és nem is a TEK segítségével. Szerencsére a Facebook van annyira korrekt, hogy nem szól bele a belpolitikai életbe, így egy ellenőrzés után felismerte a rosszindulatú támadókat, és az oldal javára döntött.

Az admin az Ellenszélnek elmondta: ezentúl sokkal radikálisabban fog működni a lap, ugyanis nem engednek a kormány közvetett elnyomásának. “A radikális újjászületés nem szélsőséges eszméket takar, hanem a demokrácia mellett kiálló erőteljes fellépést Orbán Viktor és rezsimjének visszaszorítása érdekében” – írta nekünk az alapító. Hozzátette: “Orbán mindent elkövet azért, hogy megtartsa hatalmát, és korlátozza a szólásszabadságot. Ehhez, ha kell felhasználja fanatikus szépkorúakból álló hadseregét is a 0,9%-os nyugdíjemelés ígéretével.”

A felület adott, a közösség már akkora, amit ha a Kossuth téren látna a Nagyvezér, biztosan meggondolná, hogy igénybe vegye Rogán helikopterét a menekülésre, de akkorra már nem lenne pilóta, aki elvinné. (Láttunk már hasonlót korábban egy másik országban.)

A lényeg, hogy az OLKT újraindult, és itt érheted el! Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!


Segíts te is növelni az OLKT táborát, és oszd meg ezt a cikket, hogy mindenki lássa, mire képes a Fidesz!

loading...