Ki gondolta volna, hogy ez a rövid videó buktatja le Orbán legnagyobb hazugságát

A kép a szerb "Hírcsárdáról" származik, csak illusztráció

Orbán Viktor miniszterelnök 2010-ben akkorát hazudott, hogy nincs az a sajtós, aki ebből kimossa. A történelem és napjaink eseményei élő bizonyítékként szolgálnak.

“Önök biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Fidesz kormányon lesz, és ebben az én munkám is ott lesz, addig külföldiek, akármit döntenek Brüsszelben, itt termőföldet nem fognak vásárolni.”

A többit már sajnos ismerjük…

Ha nem lenne elég a fenti videó, itt van egy másik, ami három különböző nyilatkozatot hasonlít össze. A szélkakas-elv kitűnően működik.

53 Comments

 1. EZT A VIDEÓ NÉLKÜL IS TUDTUK ÉS TUDJUK ! ORBÁNNAK AZT SE SZABAD EL HINNI AMIT KÉRDEZ ! NEKI CSAK A SAJÁT BARÁTI KÖRE VEJE ÉS SZÁMÍT !

 2. Ti is okosabbak vagytok mindenkinél mert kritizálni a legkönnyebb másokat!!! Az ország a széthúzók miatt tart még itt ahol tart!!! Nem az orbán a szar ember hanem ti!!!!

 3. Gondoljatok bele, teljesen igaza van. Ha nem volna széthúzás már régen börtönben lenne az összes fidesses izé.

 4. Én inkább azt kérdezném, MIÉRT LEHETSÉGES, hogy még mindig HATALMASKODHAT felettünk, öntörvényűen !? MIÉRT HAGYJUK HATALMON ellehetetleníteni a magyar emberek millióit!

 5. Mondd, Cseke, nehezedre esne a miniszterelnök nevét nagybetűvel írnod? Tudod, a szent magyar nyelv … (Egy nagy magyar szerint ugyanis nyelvében él a nemzet.)

 6. Olvassák el a Ferencváros összeállítását..a Kisvárda ellen a Migráns -kupában..
  ki is estek a 32 közé sem kerültek…Ferencváros: Dibusz – Pedroso, Otigba, Blazic, Sternberg – Batik (Amadou 46.), Leandro – Lovrencsics G. (B Spirovski, Paintsil – Kundrák. Vezetőedző: Thomas Doll

 7. eeeeeez ?? kormányoz ??? te hülye vagy ??? ez csak lop bazmeg jaa csal is hazudozik éés korrupt a végtelenségig !!!.

 8. gecorbánc a grázi szökevény mellett gyf csak kifutófiú lehet hazudozás terén .. lopás terén meg egy lapon sem említhető .. gecorbánc lopásban olyan magasságokba van hogy csak csaucseszku módján lehetne revansot venni rajta .. az is lesz ha ez az okádék marad .. mert a nép egy ideig tűr de aztán tőr zúz csap vág .. és : habár fölül a gálya és alól a víznek árja azért a víz az úr ! (PETŐFI)

 9. Ezért nem mered vállalni..az arcodat meg a nevedet sem ???? Te is olyan gerinces lehetsz mint a FIDESZ !!!!

 10. Az legalább…be vallotta…és nem bujt el a függöny mögött sunyi módon…a parlamentben…amikor kérdezni akarták…a hazugságairól..meg a lopásokról..!!!

 11. Neked javaslom az Afrikából érkező törzsfőnököt kormányzónak ! Egy hólyagot látok a fejed helyén ! Mi van benne ? Lehet,hogy műteni kell ?

 12. Csak annyit csinál amennyi a gazdagodásához kell. Hozott olyan törvényeket amelyek a lakosság jobb életkörülményeit biztosítja?

 13. hogy mersz nekem javasolni (!) bárkit is tee barom .. milyen jogon ??? te hülye vagy ???
  nem tudod hogy országot vezetni csak az ország állampolgára vezetheti !! kapísi ??? tehát csak a te országodba javasolgass bárkit is .. mindenesetre ne tolvaj csaló harácsoló korrupt tolvaj herdáló retye-rutyát pereputtyot közpénzből gazdagító aljas férget válassz .. ne olyat aki stadionokatépíttet a kertje sarkára , RÁFIZETÉSES kisvasútat építget miközben az egészségügy a bányász béka segge alatt van ..

  tudod a fene bánná ha gecorbáncék csak tőletek lopnának de az a baj hogy TŐLÜNK IS !!
  a fene se szarna le titeket ha megdöglenétek rákban – hulljon a férgese – a gecorbánci gyógyszer elvonás miatt de az a baj HOGY MI IS !!!
  a fene bánná ha 75 éves korotok után nem kaptok gyógyellátást hulljatok
  , de az a baj hogy MI SE KAPUNK !!! na ezért vagytok szemetek mert
  ránk is hat az amit ti szavaztok meg ..
  ki nem szarna le benneteket ha gecorbánci rabszolgák vagytok/lesztek , de az a baj hogy MI IS !!

 14. Dehogy nem! Egyszer, amikor a vagyoni helyzetéről kérdezték, azt mondta, hogy ő tulajdonképpen egy csóró! És akaratán kívül megmondta a tutit, hiszen még azt is elcsórja, ami mozdíthatatlan!

 15. Ők nem tudják, de én igen! Egyszer, amikor a vagyoni helyzetéről kérdezték, ugyanis azt állította, hogy ő tulajdonképpen egy csóró! És akaratán kívül megmondta a tutit, hiszen még azt is elcsórja, ami mozdíthatatlan! De még ekkor is sumákolt, mert valójában nem vallotta be, hogy csóró, hanem a szokásos köntörfalazás céljából a “nincs semmim” értelmű (értsd: szegény vagyok, mint a fideszpárti templom egere) szinonimát használta. Ismerve a templomok minden jóval való ellátását, mégiscsak igazat nyögött, hiszen szegénysége ellenére az is dúskál minden földi jóban!

 16. horváth… Ismerős ez a vezetéknév… Honnan is? Nagyon sok van belőle Magyarországon… Túl sok. Egyre több… 🙁

 17. fölötted lévő válasz neked is szól ostoba ..DE:
  tudod a fene bánná ha gecorbáncék csak tőletek lopnának de az a baj hogy TŐLÜNK IS !!
  a
  fene se szarna le titeket ha megdöglenétek rákban – hulljon a férgese
  – a gecorbánci gyógyszer elvonás miatt de az a baj HOGY MI IS !!!
  a fene bánná ha 75 éves korotok után nem kaptok gyógyellátást hulljatok
  , de az a baj hogy MI SE KAPUNK !!! na ezért vagytok szemetek mert
  ránk is hat az amit ti szavaztok meg ..
  ki nem szarna le benneteket ha gecorbánci rabszolgák vagytok/lesztek gyereketek unokátok – ti akarjátok így – de az a baj hogy MI IS !!

 18. bunkó az anyád és az összes többi retyerutyádpereputtyod* !! neked is csak azt írom amit a hülyének ..
  tudod a fene bánná ha gecorbáncék csak tőletek lopnának de az a baj hogy TŐLÜNK IS !!
  afene se szarna le titeket ha megdöglenétek rákban – hulljon a férgese
  – a gecorbánci gyógyszer elvonás miatt ,
  de az a baj HOGY MI IS !!!
  a fene bánná ha 75 éves korotok után nem kaptok gyógyellátást hulljatok
  de az a baj hogy MI SE KAPUNK !!! na ezért vagytok szemetek mert
  ránk is hat az amit ti szavaztok meg ..
  ki
  nem szarna le benneteket ha gecorbánci rabszolgák vagytok/lesztek
  gyereketek unokátok – ti akarjátok így –
  de az a baj hogy MI IS !!

 19. Az ANYÁMAT akkor vedd a szádra, amikor szarik, lopni a gyurcsótányok speciális módszere, a demokráciáért kiáltó vörös patkányok akik tönkre tették az országot ,azt gondoljátok az a demokrácia az amit ti mondtok, a többség nem úgy gondolja, nem sokára újra választások lesznek, akkor majd meglátjuk ! Elmehetek a náthás picsába, büdös patkányok !

 20. nos az anyád szarjon a gecorbánc szájába és a tiedbe meg az összes retyerutyapereputtyodéba ..
  igaz lopott gyf is csak a különbség az hgy ő talicskával míg ez a mocsok aljas féreg gecorbánc VASÚTI VAGONOKKAK (!) ÍGY TÖBBES SZÁMBAN .. gyf akkor már milliomos volt mikor hatalomra került ..ez a gecorbánc egy szakadt farmeres albérletes senkiházi volt és most milliárdos MIBŐL ??? de még a retyerutyapereputtya is .. a fasisztafitymaszista csúrhabandacsorda felépített egy korrupt maffia kormányzást ennyit az összes többi kormány együtt nem lopott mint egyedül a gecorbáncés akkor még hol a seggvégei lopásai (!) rabszolgasorba taszítja a népet és a mi adóforintjainkat sehonnai román ukrán horvát szlovák és egyéb nációknak osztogatja SZAVAZATOKÉRT hogy a pusztulat érje el , de azt is aki más országba szavazgat koldult pénzekért , alamizsnáért ..
  jaa mocskos fasisztafitymaszisták .. takarodjatok ahová valók vagytok börtönbe !

 21. Végig olvastam a hozzászólásokat. Szomorú, hogy emberek eddig süllyednek, amikor a politikusok összeugratják őket! Magukból kivetkőzve aljasodnak le és még le is irják!

Leave a Reply

Your email address will not be published.