Az MTI cenzorai putyini módszerekkel letiltották ezt a nyilatkozatot, de itt elolvashatod

Az Ellenszél postacímére Ujhelyi István sajtóosztályáról érkezett az a nyilatkozat, amit az EP-képviselő adott ki, az alábbi kísérőszöveggel:  Sajnálatos módon az MTI szerkesztői nem engedték, hogy a távirati iroda tudósítson róla. Így abban bízom, hogy a segítségetekkel minél több helyre el lehet juttatni a tartalmát. Tekintettel arra, hogy Magyarországon a sajtószabadság megnyirbálásának legfőbb fokát értük el az utóbbi néhány hónapban, minden letiltott, elhallgatott nyilatkozatról, tudósításról, cikkről be fog számolni az Ellenszél, hogy minél nagyobb réteghez juttathassuk el azt.

„A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Azt a hazug pártot és politikát is utolérték, amelyet Orbán Viktor képvisel” – fogalmazott rendkívüli, strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István. Az MSZP európai parlamenti képviselője elmondta: az elmúlt napokban „botrányos pillanatokat” éltek át az európai porondon a Fidesz és az Orbán-kormány képviselői.

Ujhelyi szerint az Európai Néppárt keddi frakcióülésén a konzervatív pártcsaládba tartozó Jean-Claude Juncker bizottsági elnök személyesen kérte számon a fideszes EP-képviselőket azért az EU ellen uszító politikáért, amelyet a magyar kormány az utóbbi hónapokban közpénz-milliárdokból csúcsra járatott.

„Több, jelentős súllyal rendelkező képviselő – például olaszok, németek – jelezte a vitában, hogy elegük van abból az uszító EU-ellenes politikából, amely vírusként terjed Európában” – fogalmazott Ujhelyi, hozzátéve: szerda reggel pedig attól volt hangos az Európai Parlament, hogy Manfred Weber néppárti frakcióvezető eddig nem látott módon mosta meg a fejét a magyar igazságügyi miniszternek, Trócsányi Lászlónak azért, ami Magyarországon történik.
Az MSZP politikusa emlékeztetett arra is, hogy ezen a héten szavazott az EP arról a javaslatról, amelynek értelmében az EU nem csak konkrét uniós jogszabályok megsértésével, hanem a demokráciát, a jogállamiságot és az alapvető jogokat érő súlyos fenyegetésekkel, illetve azok kockázatával is érdemben foglalkozhat. A javaslatot a néppárti frakció nagy többsége is támogatta, egyedül a fideszes képviselők szavaztak ellene. Erről korábban az Ellenszél is beszámolt.

„Nem véletlen, hogy elszigetelődnek és a pártcsaládjukhoz tartozó Juncker, Tusk és Merkel után már a néppárti képviselők is elhatárolódnak a Fidesz politikájától. Eddig magyarázhatták, hogy Magyarországon sajtószabadság van; magyarázhatták, hogy szabályosan költik el az euro-milliárdokat; magyarázhatták, hogy független az igazságszolgáltatás és, hogy valódi demokrácia van; az illiberális államot építő Orbán végérvényesen lebukott” – fogalmazott strasbourgi sajtótájékoztatóján Ujhelyi István.

Arra buzdítalak, hogy oszd meg te is minél több helyen ezt a nyilatkozatot, hogy ne a Magyar Távirati Irodán múljon annak publicitása! Ne hagyjuk, hogy elvegyék a sajtó szabadságát!

93 Comments

 1. MSZP európai parlamenti képviselője elmondta: az elmúlt napokban „botrányos pillanatokat” éltek át az európai porondon.Melyik a botrányosabb eladni az országot kis stilü EU vezetőinek ,, vagy megpróbálni megvédeni közösen a sok migránstól Európát/ .Nem véletlen, hogy elszigetelődnek és a pártcsaládjukhoz tartozó Juncker, Tusk és Merkel után már a néppárti képviselők is elhatárolódnak a Fidesz politikájától-// Gondolja Újhelyi István -ezekben a szavakban minden benne van ! Merkel Juncker poltikájából nos sokan nem kérnek Miről is van szó Betelepíteni a migráns hordát erre megy a játék és az MSZP politikus asszisztálnának hozzá!

 2. Szövegértés azt hiszem zéró, ahhoz kellene hozzászólni amiről a cikk szól, nem a szokásos fidesz demagóg szöveget nyomni. kedves Ilona Pincse.

 3. Szánalmas Ilona, hogy mint egy papagáj csak migránsozik, amikor szó nem volt sem betelepítésről sem menekültekről. Ha nem tudja értelmezni Újhelyi mondatait, akkor ne reagáljon ostobaságokat. A sajtószabadság hiányáról és az EU ellenességről volt szó, ami igaz pedig folyamatosan tartjuk a markunkat, különben már régen összeomlott volna a gazdaságunk. Nem baj Ilona, ha tájékozatlan, csak ne tüntessen vele.

 4. Pont az van a cikkben, hogy a fideszből nem kér senki. Se itthon és már külföldön sem.

  Na, erre varrj gombot, bértroll!

 5. Kedves kis Pincse! Nem veszi észre, hogy mint a rossz pap “vizet prédikál és bort iszik”? Az a kis kedves zsebhokibajnok imádottja, lépten nyomon az EU ellenségeként őrjöng, de azért az EU-s pénzeket elvárja, mi több költi….. gyorsan, nagyon de nagyon gyorsan, (főleg saját maga és közvetlen környezete gazdagodására). Ha ekkora nagy ellensége az EU, ugyan már miért nem adja vissza a már lenyúlt pénzeket is? Ja, vagy a pénznek nincs szaga? Az jöhet? Mint ahogy a jó fizető migránsok is, de csak ha a kormánypárt egyes tagjainak tejelnek. Akkár már a bűnöző előélet sem számít. (talán ez az egyik oka annak, hogy javasolták, hogy minden uniós állampolgárt teljes körűen ellenőrizni kell a schengeni határokon- tekintve, hogy a magyar kormány a letelepedési kötvényeivel – szabad mozgást biztosít az EU-n belül esetleges terroristáknak is) Na kérem ettől határolódnak el az eu-s képviselők (kivéve a fidesz pártiakat).

 6. Tiszteletem Ilona ! Itt inkább a sajtó szabadságról,az emberi jogok sárba tiprásáról,és az állami vagyon az EUS pénz elsikkasztásáról van szó!!! Nem a migrációról !!!! Mert ugye az az elv járja Magyarországon” ha hallgatsz bölcs maradsz”, vagyis

  megmarad a munkahelyed tudsz enni adni a családnak!!!

 7. Annyira gyenge elméjű, hogy csak a lényeget nem tudja felfogni Ilonka, egy a lényeg az MSZP, azt még el is látta olvasni.

 8. “Tisztelt” Ilona! Ha valaki megtanulta a történelmet (ezt magáról nem feltételezem!), az tudja, hogy a Földön mindig nagy népmozgások (migráció pl. 1956 után M.o.-ról) voltak! Amerikát a migránsok építették fel (igaz sok gyilkosság árán), Svédország az egyik legfejlettebb állam teli bevándorlóval (közöttük sok magyarral)! Orbán ősei keletről jöttek, a kormánya tele van migráncsokkal (fideszileg)! Újhelyi István a magyar EP. képviselők között az egyik legképzettebb ,okos fiatalember! Maga meg…….!

 9. Te idióta komcsi!
  Most nem a migrációról van szó!
  Most a sajtószabadságról, emberi jogokról van szó! Bár a magadfajta agyhalottnak ez nem mond semmit, hisz fogalmad sincs róla, mit jelentenek!
  De ha már migrácsozol, te ótvar selejt:
  Az nem zavar, hogy a maffiakormányod tízezrével enged be jó pénzért mindenféle kétes alakokat, orosz maffiózókat…… Az nem zavar, ugye, te okádék?
  a ragyástóni, meg a takonyárpi és haverjaik meg sok-sok milliárdot lenyúltak belőle, adózás nélkül, és kivitték jó kis offshore cégekbe!!!
  Na, ennek is tapsolj, meg a migráncsvajnának adott sok milliárdos adókedvezménynek!

 10. Egyetertek az elottem “szolokkal”, a tema itt a sajtoszabadsag es a Fidesz kormany korrupcioja. Viszont felhaboritonak tartom, ahogyan a migransokat a pejorativ horda szoval jellemzi. Ezek az emberek az ehezes es a halal elol menekulnek! Szeretnenek uj egzisztenciat teremteni, hogy el tudjak a csaladjukat tartani es a gyerekeiket felnevelni, ami azert nem olyan egyszeru egy idegen orszagban, a semmirol indulva, a nyelvet nem beszelve, stb. Forditott esetben on nem ugyanezt tenne? Hol van magabol az emberseg, megertes, tolerancia?

 11. Na ezt meg is fogom osztani ! Elszigetelődünk …? Mi szigetelődünk el..? Kínai csúcsvezetőket fogadtunk kis ország létünkre , két éve. Az orosz elnök évente ide látogat. Amerikával is jó viszony fog kialakulni . Nem Junker , esetleg Merkel azok , akik körül fogy a levegő….? És most csapkodnak , mint seggbe sörétezett vadkacsa a nádas szélén. Én azt látom, hogy a jelenlegi magyar kormány a világ három nagyhatalmának vezetőivel jó kapcsolatokat ápol .Bár sokan vélik úgy tévesen,de Európa nem nagyhatalom. Erről az összes eddigi brüsszeli vezetés felelőssé tehető, mert az lehetne. Biztos voltam benne, már 2004 előtt is, hogy rossz társaságba keveredtünk . Szabadulni kéne ! Minél előbb !

 12. De a “pénzáldás”, ami Brüsszelből jön, az kell, úgye, azt nem utasítják vissza?! Ami a nagyhatalmak barátságát illeti: Tisztelt Uram, gondolom ismeri azt a magyar mondást, hogy : “mutasd meg a barátod és megmondom ki vagy…”!

 13. Kedves Nem tudom ki Magának még véletlenül sem vagyok kis Pincse! Már csak azért is nem mert ki ír valami nevet és azt hiszi ezzel mocskolódhat vagy éppen a másikat szidalmazhatja! ! Nem érdekel a mellé beszélés ! Ugyan olyan a MSZP mint a FIDESZ akkor sem volt Szabadság mikor az MSZP volt .porondon ma sincs de nem jajgatni és hazudozni kell egy olyan Brüsszeli társaságnak akik eladták Európát nem szabad .. .Amikor beléptünk az EU-ba fizetünk Mai napig fizetünk Lenyúlt pénzekről ír közben az MSZP ugyan azt csinálta, hol van a 170 milliárd forint? A 26 év kormányzása csak arról szólt ,hogy hogyan lehet lenyúlni a pénzeket! A mai nappal ideje megszüntetni az EU -tagságot Már nem EU van hanem egy migránsok által alakult társaság, Én elhiszem hogy MSZP kedvelik, De szerintem se az egyik se a másik nem jó ! így semmi joga nincs Újhelyinek hogy el árulja Magyarországot! Több, jelentős súllyal rendelkező képviselő – például olaszok, németek –
  jelezte a vitában, hogy elegük van abból az uszító EU-ellenes
  politikából, amely vírusként terjed Európában” – fogalmazott Ujhelyi ugye mi ez ha nem árulás ! Mindenkinek Ha ír ne gyűlölettel és személykedésel írjon m,ert az a szánalmas hogy a másik gondolatát vagy ellen érvét még véletlenül se akarja egyikőjük sem elfogadni Ez vonatkozik Rózsa Évára és Bogád Lászlóra is De nem ártana a többieknek is visszafogni magukat! Mert én nem szidtam a másikat és ha így gondolom abból még nem lesz kár de ha valaki gyűlöletből vagy éppen mocskolódva ír a másikról hol van az emberi tisztelet

 14. Kedves Ilona Pincse! Nem gondolom, hogy előző hozzászólásomban akár mocskolódtam, vagy éppen a másikat (gondolom itt saját magára gondol) szidalmaztam volna. A “kis Pincse” inkább az értelmi képességeinek szólt, de ez se nem szidalom, se nem mocskolódás. Arról senki nem tehet, az adott….. Szóval: feltehetően az össze-vissza hadoválását saját maga sem érti, csak hallott valamit vagy olvasta valahol, és (anélkül, hogy képes lenne értelmezni) vagdalkozik. Tényleg teljesen olyan mint az szerencsétlen kis zsebhokibajnok, csak beszél, beszél, anélkül, hogy egyetlen értelmes mondat is elhagyná a száját. Az MSZP-n keres 170 milliárdot… (anélkül, hogy egy szóval is állítanám, hogy náluk minden rendben volt) csak úgy mellékesen kérdezem: miért is nem kérdezi, hogy hova is tűnt 3000 milliárd forintos nyugdíj vagyon? és még sok sok ezer és ezer milliárd EU-s támogatás? Azt kéri “ne gyűlölettel és személykedésel írjon mert az a szánalmas hogy a másik gondolatát vagy ellen érvét még véletlenül se akarja egyikőjük sem elfogadni” – De! Önnek nincsenek érvei, csak vagdalkozásai. És már elnézést, de sajnos az ostobaságnak képtelen vagyok megadni az áhított tiszteletet…

 15. Egyelőre a pénz nem Oroszországból jön nem Amerikából jön és nem Kínából . Ami épül Magyarországon az mind európai uniós támogatásból épül . Épülne mert a kedves gazdád a felét lenyúlja. Szóval ne beszélj félre, hogy kivel vagyunk jóban, avval kéne jóban lenni aki a pénzt adja. Okos tojás.

 16. Én nagyon örülök neki, hogy Merkel, Juncker és Tusk elhatárolódott tőlünk! Minál messzebb vannak, annál jobb nekünk! Az lenne a tragédia, ha nekünk is ugyanaz lenne az álláspontunk! Ki mondta, hogy nem lehet az EU-t bírálni? Nem ez a demokrácia?

 17. A pénz nem az EU-ból “jön”, hanem a tagsági szerződés értelmében annak a pénznek egy részét kapjuk vissza, amit befizetnk. Úgyhogy nem az EU “szívjóságából” jön pénz, hanem azok az összegek JÁRNAK nekünk! Tessék tájékozódni, mielőtt valakinek a hátsóját nyalja!

 18. HATALMAS SZERENCS, HOGY NEM A BALLIBEK VOLTAK KORMÁNYON, AMIKOR MEGKEZDŐDÖTT EZ A SÁSKAJÁRÁS, MERT MÁR MI IS TELE LENNÉNK ÉLŐSKÖDŐ SÁSKÁKKAL!

 19. SE DOLGOZNI NEM AKARNAK, SE A NYELVET MEGTANULNI! ÉLŐSKÖDNI AKARNAK AZ IDIÓTA EURÓPAI SZOCIÁLIS HÁLÓN! EZT KELLENE MÁR ÉSZREVENNI! VAGY KÖLTÖZZÖN LE A DÉLI HATÁRRA, ÉS AKKOR AZ OTT ÉLŐK MAJD TARTANAK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT!

 20. Akkor beszélnek ballibek a sajtószabadság hiányáról, ha nemcsak az ő újságjaik vannak a piacon, és nemcsak az ő tévéjüket lehet nézni. Abban a pillanatban, ha megjelenik egy nemzeti oldali médium, már veszélyben is a sajtószabadság! Szerintük csak az a demokrácia, ha csak az ő véleményüket lehet olvasni, látni! Ha nem így van, a fizetett bértollnokaik szaladnak Brüsszelbe hazát árulni és ajvékolni!

 21. Nem tudom ki árul hazát. Ki ad vízumot szarásig ellenőrizetlenül az oroszoknak, nem tudom ki árul kötvényekért cserébe letelepedést, állampolgárságot. És nem tudom, hogy ezek a pénzek miért Off-shore cégekben landolnak. Abbahagyhatnád a baromságok leírását.

 22. Beszélj inkább az új magyar űrközpontról, várom lehengerlő válaszod, miért is kell nekünk 3 milliárdból űrközpont egy 2000 lelkes Szabolcs megyei faluban! Szeretnénk okosodni, kérlek segíts ki minket!

 23. “A pénz nem az EU-ból “jön”, hanem a tagsági szerződés értelmében annak a pénznek egy részét kapjuk vissza, amit befizetnk.”
  Ha már ekkora baromságot le tudtál írni, / a pénz nem az EU-ból jön / akkor kifejthetnéd ezt bővebben is! 1. Ha nem az EU-ból jön, akkor honnan, a csapból??? 2. Minden tagország által befizetett pénz az EU-s pénz, tehát aki abból kap, az EU-s pénzt kap, ergo “onnan jön” te idióta! Attól még, hogy magyar is fizet bele attól az még EU-s pénz. 3. Mikor és hol állítottam, hogy ” szívjóságból” kapjuk ezt a pénzt? 4. Kinek és mivel nyalom a hátsóját? Netán azzal nyalom, hogy EU-s pénzeket kapunk? 5. Ha már ennyire védeni akarsz valamit vagy valakit, akkor mielőtt leírod a baromságaidat, nem ártana neked kihúzni a fejed abból a bizonyos valagból!

 24. Azt már látjuk, hogy te is elhatárolódtál valamitől. Kár, hogy pont attól, amire a legnagyobb szükséged lenne baromságok írása közben.

 25. Akkor a nemzetvezető testvér nem a Putyinnak adja el az országot? Nem fosztja, rabolja ki a saját népét? A fideSS maffiának a vezető elve, hogy minden ellopot pénz a klán tagjainak jusson. Mond Ilona, Te nem látod, vagy nem akarod látni a fideSS gyalázatos, kártékony cselekedeteit?

 26. Nem érdemli meg hogy válaszoljak mert nem én vagdalkozom hanem az olyan emberek akik még a nevüket sem írják ki! Befejeztem !

  Kommentelési szabályok/ részlet! Próbálj kulturáltan viselkedni! Úgy beszélj másokkal, ahogy szemtől szemben is beszélnél velük, és ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek, viselkedjenek az emberek! Ne személyeskedj, ne légy agresszív, ne zaklass másokat! Ne tegyél
  gyűlölködő megjegyzéseket senkinek a nemére, vallására, etnikumára,
  fizikumára, szexualitására. Semmijére se.Ne személyeskedj, ne légy agresszív, ne zaklass másokat! Ne tegyél
  gyűlölködő megjegyzéseket senkinek a nemére, vallására, etnikumára,
  fizikumára, szexualitására. Semmijére se.
  Mindenkinek ha már már ide ír illik tisztességesen írni

 27. Sokan nincsenek tisztába azzal, hogy mi végre ez a nagy harc, Brüsszel, és a V4-ekkel karőltve Magyarország közt! Brüsszel a nemzetek nélküli Európai Egyesült Államokat, míg a v4-ek a nemzetállamok Európai Únióját szorgalmazzák! Utána kell nézni, hogy ez a két elképzelés miben különbözik. mi az előnye, a hátránya, és eldönteni, hogy melyiket támogatod, és beugrani a neked megfelelő lövészárokba, és várni azt a pillanatot, mikor elindul a fizikai harc! Ne izguljatok, eljön az a pillanat, da sajnos csak vesztesei lesznekaz eseményeknek!

 28. A narancs köd sajnos sokak előtt még mindig ott lebeg! Mit kell még a fidesz maffiának tennie ahhoz, hogy ezeknek az orbánimádoknak, csipás szemei kinyíljanak? Orbán harca nem szól másról mint a milliárdos lopásról való terelés. a te pénzed ugyan úgy lopja, mint más tisztességes Magyar adófizető pénzét! A cikk meg még véletlenül sem szól a gazdád által hörgött “migráncsozásról” Ha már fizetett troll vagy legalább ahhoz próbál meg hozzá szólni, amiről Ujhelyi István próbálja az értelmesebb embereket tájékoztatni, ha már a királyi média elhallgatja!

 29. Mit gondolsz, hogy az unio a pénzt csak úgy a két szép szemedért adja.Ha tudsz valamit arrol,hogy kik lopnak tegyél feljelentést,mert ilyen a hozzáállásotok.És ha nem tudod bizonyítani, akkor meg ne ugass!

 30. Azért a sorok között olvassunk, ki az EU ellensége hát a teroristák, nem- akik a bevándorlókkal jönnek.Sajtószabadság azt írtok amit akartok és mondtok tehát itt is hazudtok újhelyi -vel eggyütt aki egyébbként hazaáruló.

 31. „Több, jelentős súllyal rendelkező képviselő – például olaszok, németek –
  jelezte a vitában, hogy elegük van abból az uszító EU-ellenes
  politikából, amely vírusként terjed Európában” – fogalmazott Ujhelyi,
  – Vajon, mi gyengíthette le a az európaiak immunrendszerét?…
  Csak, nem tán a migránsok napirenden elkövetett súlyos bűncselekményei, azok az atrocitások, amik vérrel színesítik a multikultúrát Nyugat- Európában?
  Amelyekről szóló tudósításokat, – a kevésbé titkolható , – több halálos áldozattal járó muszlim népi játékok eseményeinek kivételével -, szintén putyini módszerekkel letiltott több, az Unióban jelentős súllyal rendelkező ország! Például olaszok, németek, angolok, franciák, svédek, belgák és a többi balga.

 32. Sajnálom, hogy nem a tények ismeretéből, hanem a fidesz propagandából szemezgetsz, leleplezve ezzel tájékozatlanságodat, ami nem baj, csak ne dicsekedj vele. A sajtószabadság nem azt jelenti, hogy bármit mondhatsz, hanem azt, hogy emiatt nem lehetetlenítik el a vállalkozásodat, nem veszted el a munkahelyedet, és sorolhatnám.

 33. A nacionalisták nem nemzetiek ,hanem nemzetellenesek, csak a diktatúrák neveznek (hamisan) nemzetinek mindent, lásd Horthy, Rákosi Mátyás stb.Orbánék nemzetirtást (genocídiumot) folytatnak “saját?” népük ellen!

 34. Aki a Fidesz maffia-kormányt támogatja, az a hazaáruló! Én szoc.dem.-ként vagyok büszke a magyarságomra úgy, hogy tisztességes ember is vagyok! Persze maga szerint amikor 2002-2010 között Orbánék szaladgáltak ki árulkodni ,az “szép” volt!!! Milyen ember az ilyen!!!!

 35. Senki nem akar itt a törökök leverése óta ( XVI. XVII. század) muszlim térhódítást, ezt csak a jobbos majmok hazudják!!!!

 36. T Irok es olvastok hozzaszolok, es termeszettessen az ellenszel es szeles tabora. Ti valamennyien irtok valamit valamirol amely at valt az egymast lehurrogo, kioktato,szemelyeskedesben,hogy kinekvan igaza valojaban?? Termeszetessen mindenkinek a magamodjan valojaban senkinek mert nem arrol irsz, olvasol es nem arrol van szo ki mit gondol es csinal hanem nekunk MIT kellene csinalni, hogy meg tudjuk allitani az egyre sulyosbodo nemzet szethullast es megsemisulest. Az hogy az EU penzt ad es milyen penzt? az eggyertelmu amit osszeraboltak, elvettek es vesznek ma is tolunk, ebbol kapunk vissza ahhoz keppest fillereket amit elhord az eu de Errol nem az eu tehet hanem a mindenkori Magyar vezetok Antaltol Orbanig, na es mi mert csak beszelnunk rolla de semit sem teszunk hogy ne igy legyen.Miert??? Megprobalom osszegezni es leirni ti tortenelemrol, tudatos cselekedekrol szuksegessegrol irtok,de elfelejtkeztek Magarol az emberrol, mint a foszereplorol. Akkor hat nezzuk magat az embert hatha kijon belolle valami,Chals Darwil 1870-es evekben kozze teszi az ember a majomtol szarmazik, vagy is bizonyos emberszabasuak meguntak a fakon valo ugrandozast es lemasztak a foldre, ez nem Lett volna baj de ketlabra is alltak es kezdetett veszi az ovulation gerinc kiegyenesedik elveszti hajlekonsagat igy megszuletik a kemeny gerincel rendelkezo eloember meg hassonlit az allatra de mar nem az.Megjegyzes sajnos nem mindeggyikere hatott a termeszetessen fejlodes az ovulation.EV milliok telnek el es a fejlodes csodajara vegre megszuletik a homo sapiens vagy is a mai ember sajnos.Tudjatok emberek lenni az nem csak tudomany ahhoz sok minden kell,nem csak pofazni hogy mi emberek vagyunk ahhoz kell a gerinc is de nincs a ketlabra all as meg csak egy allapot a csuszo maszo gerinctelen fergek hernyoktol valo kulon vallastol,mind tudomanyos magyarazat de meg nem vagyunk emberek,kellene a fejunkben valami olyan amit agynak neveznek es pedig tekervenyekkel ellatott agynak de az sincs,van viszont egy legures ter of fent amiben sokmindent tarolunk csak eszt nem,nem Tudor Minek is kellenek a kulombozo szintu iskolak, mikor a szurkealomanyunk befogadokeppessege megrekedt az eloember szintjen, igaz hogy gyartok ill tervezunk repuloket, de csak azert hogy legyen novel szallitanunk az altalunk megtervezett bombakat amelyekell rombolunk pusztitunk es mindent legteret,orszagokat nepeket kenyszeritunk area hogy elvandoroljanak vagy Ami rosszabb megoljuk oket es persze magunkat is mert mi a ketlabon jaro gerinces a termeszettudomany csucsai vagyunk a homo, homo sapiensek valoban azok vagyunk?? Sajnos csak hisszuk meg sokmillio ev kell ahhoz hogy azok legyunk talan vissza kellene masznunk a fara es ujra negykezlabra kellene ereszkedni,ujra hajlekony gerincel,de nem milyen csuszo maszo hernyokka valni akik vagyunk,de ujra csak majmok,es nem siettetni tisztelt Darwil Karoly azt a bizonyos termeszettudomanyt a bolygonk elpusztitoi mi vagyunk az embereknek nevezett modern allatok, tisztelt irka firkalo ostoba gerincesek ti azert csak irogassatok minden baromsagot az a lenyeg hogy mindnyajan igazi agynelkuli homo homo sapienek vagytok csak meg nem emberek.

 37. T Karcsiba nekedsem artana ha tudnad a tortenelmedet az az a Magyartotenelmet, es persze a villagtortenelmet is, valamit ha kulombseget tudnal tenni az Angol es a Magyarnyelvben illetve a ket nyelv kozotti kulombsegben. A Magyarok 1956-ban menekultek voltak mert akkor volt a forradalom vagy szabadsagharc,vagy kinek hogy tetszik, kesobbiekben viszont csak bevandorlok mert nem volt haboru csak kulombozo tarsadalmi rend, akkor mi a kulombseg a bevandorlo az Angolnyelvben az migrans= vandor= vandorlo= bevandorlo a menekult pedig imigrans= menekult=menekulo milyen egyszeru es csak egy i betu a kulombseg, Svedorszag es a Svedek azok a Vigingek leszarmazottaik nem menekultek es nem vandorok de ketsegtelen, hogy ma mar elnek kozottuk vandorok es menekultek is.A rend kedveert meg kell jegyezni az immigration=leirva=imigreson migration=migreson az annyi

 38. Újhelyi István kisujjában több ész van ,mint a maga fejében! Ráadásul mindig is a (szélső)jobboldal vitte tragédiába az országot, pont úgy mint most!

 39. Még egy kicsit tájékozodjál,hogy a szélső jobb és a jobb oldal között mi a különbség újhelyinek ha lenne esze nem lenne hazaáruló,és ha őt véded akkor ta is az lehetsz!!! És még tanul nagyon sokat hátha viszed valamire.

 40. Amit Te írsz az arról szól,hogy nem jól végzed a munkádat.Ezek tények.A sajtószabadság az írásról szól nem arról,hogy dolgozól vagy nem.Mert szerinted 40 évig Ti hazudhattatok mert lehetett.Mert nem rúgott ki senki.Ugye!!!

 41. Na tényleg lassan haladok,de azért név nélküli senkinek lenni az se semmi.A villanyt felkapcsolom,hogy világos legyen. Feri megszólítása
  sajnos, Miniszter elnök úr és e mivoltában mondta amit írtam .Világos?

 42. Ja, hogy te vagy itt a magyar tanár, hogy értékelgetesz… Szünidő van mi, kurvára ráérsz, az a te bajod.

  De legalább, ha vicces lennél…

 43. Látom kezdesz ideges lenni.Írni, átolvasni, elküldeni, megnyugodni,utánna kritizálni.Ja és nem viccelek!

 44. Ha igazad lenne nem vitatkoznék de te is tudod hogy kormány bedarálja a médiát és pontosan tudod hogy lényegesen több kormánypárti írott és elektronikus sajtó van mint ellenzéki tehát ne vakíts hanem az igazat mond nehogy hazugnak bélyegezzenek.

 45. stadlerzoltn—–Az persze ” hazafias ” cselekedet volt amikor az “elmúlt nyócév alatt “orbán jelentette fel a Magyar kormányt –nézz utána !!!

 46. Szerintem itt már nem is lehet semmit hozzá tenni,érthető hogy mi folyik itt,csak azok nem értik akik jól le vannak fizetve,vagy feltették a szemellenzőt,vagy tényleg teljesen elment a józan ész
  ..

 47. Mondjuk akkor Orbán is az! mert ellenzékben feljelentette az akkori kormányt! 🙁 Persze tudom, ez rájuk nem érvényes!

 48. Mennyivel jobbak azok, kb 20 ezren, akit a fityiszfiúk engedtek be jó pénzért, ellenőrizetlenül, mint az az 1200 ember, akit átvilágítva ellenőrizve kellett volna befogadni!

 49. te meg egy agymosott fideszbérenc vagy,tehát a hazát kifosztó,keletre eladó,hazaáruló tolvajbandát kedveled!Lelked rajta.

 50. George Soros to invest $500 million in help for refugees. Szóval, tisztelt Nimcsovics úr, mégsem olyan egyszerű? Soros úr következetesen refugees-ről, menekültekről beszél… a bevándorló pedig immigrant… A többi stimmel.

 51. Oreg a refugees ahogy te irod az mar betelepulo, betelepult, mar nem menekult van egy kicsi kulombseg, az csak volt menekult, tegnap vagy 20 evvel korabban

 52. Akkor Orbán is az, emlékezzen csak, amikor ellenzékben az EU-hoz fordult, hogy szüntessék be Magyarország támogatását……

 53. Te is jól tudod, hogy Polt Péter már a vizsgálatot sem engedélyezi a fideszes bűncselekmények esetén….

 54. EU az QRBÁN kormány és slepje a korrupció és Jogállamiság sárba taposása miatt 7 ,.cikkely megszavazása alapján elzárta a csapot !
  Ez 87 millió Euró volt hetente ! Amit el tüntetett a diktátor és a holdudvara ! Ez a mi pénzünk !
  87 millio Euróból = 652 db Full Extrás roham mentöt lehetett volna venni ami ( 40 millió Ft/ db ..) .HETENTE !
  Nem haltak volna meg a szeretteink a haláltábori korházi körülmények miatt ! 40 000 fő akik családokból hiányoznak ,meghaltak évente !
  Ez a hetente érkező 87 millió Euró olyan mint ha. .. 155,357 millió Ft érkezne óránként !
  Ezt még lehet fokozni ? Dafke ! Plakát háború lenyulással ! Igen ! Hazánkban lehet !
  EU és Targentini ellen kampányra költsége a kormánynak 6 000 000 000.-Ft az 6 milliárd Ft !
  Nem egészségügy nem a lakosságra költik csak azt tapasztaljuk hogy a durcás gyerek akinek elvették a játékát és a megmutatom ki vagyok én !
  Ez normális ?
  Gondolkozzunk !
  Embereket tesznek a hid alá ! Nincs orvos nincs korház ,gyerekek éhesen mennek az iskolába ! több mint 300 000 gyerek !
  Ez az összeg elegndő lenne 150 db Roham mentőre Full Extra kivitelben !
  Lehetne venni ebből az összegből 1880 db Suzuki swift hogy értsük az arányokat !
  Vagy 600 db bérlakást lehetne épiteni a rászoruloknak !
  Háború a Saját NEMZETe ellen mindenki ellen ameddig el viseljük !
  Az Eu 7 Cikkely föként a kormány = korrpció ellen a jogállamiság sárba tiprása az emberek jogainak védelméért szavazták meg !
  Ez kormány ez a vezetés szembe megy az Europia joggal a Magyar emberekkel !
  http://hirorigo.net/hirek/belfold/ujhelyi-a-rendszer-bukni-fog-maga-ala-temetve-orbant-es-az-oligarchait/

 55. Szörnyű számomra, hogy magát értelmesnek gondolt emberek hogy nyilatkoznak! Siralmas! Újhelyi baloldali, tehát a baloldali támogatottságot tudomásul kell venni, ezért a jobboldal ne erőlködjön, mert felesleges!
  Egy-két ember hiteles forrásból tájékozódhatna, hogy mennyi hozzájárulást fizetünk az EU-nak és mennyit támogatást kapunk? Nem írna ilyen valótlan dolgokat!
  Kinek, ki a hazaáruló, azt döntse el, de ne sértegéssen ezzel embereket, mert az ileető lehet hogy százszor jobban szereti hazáját és képviseli azt, mint aki lejárató szöveget ír ide!
  Emberek! Próbáljátok meg tisztességesen tájékozódni, csak azt követően kommentelni és tudomásul venni, hogy van más vélemény, csak azt jobb ha nem ezen az oldalon teszem közzé!
  Próbáljátok meg embernek maradni! Tudjátok! Az az igazság, hogy nincs igazság!

Leave a Reply

Your email address will not be published.