“Ha tehették volna, ölnek Orbánért” – sokkoló videó a fideszesek támadásáról

????????????????????????????????????

Békés megemlékezés zajlott. Nem történt semmi különös. Az emberek azért jelentek meg Orbán Viktor beszédén, hogy meghallgassák a hőseinket magasztaló szónoklatot. Erre jöttek a füttyögők, és azt hihetnénk, hogy a “The Walkling Dead” című népszerű zombisorozat legújabb részének forgatásán vagyunk, a fideszesek habzó szájjal, teli torokból üvöltve ugranak neki az Orbánt kifütyülőknek.

Legalább olyan megrázó és súlyos ez a videó, mintha egy ’56-os utcaképet látnánk, ahol a rendőrök szétverik a tüntetőket. Ez azonban a mai magyar valóság. “Ha tehették volna, ölnek Orbánért” – mesélte a helyszínen lévő József, aki csak kamerázott.

Az Index videóján mindez tökéletesen látszik:

66 Comments

 1. Bezzeg, amikor ők köpködtek-fütyültek-ordibáltak meg megzavartak minden állami ünnepet, akkor azt jogosnak és rendben lévőnek tartották, -mert ugye “a haza nem lehet ellenzékben.!””
  Csakhogy most is a TÖBBSÉG akarata ellen lépnek fel orbánimádóék, akik az ország minden részéről lettek összetoborozva ..és természetesen szállítva-fizetve, és teljes módon ellátva, itatva-etetve !

 2. Orbán Viktor ma Magyarország miniszterelnöke. Lehet szeretni, lehet nem szeretni. Egy ilyen megemlékezéskor nem őt fütyülik ki, hanem az összejövetelt és a forradalmat gyalázzák meg… :(((

 3. Amikor Orbánék minden nap vekkereztek, amikor a kordont elbontották, amikor tojással dobálták meg Demszky Gábort, amikor Gyurcsány Ferenc képét bitófára akasztották, amikor sátoroztak a parlament , amikor randalíroztak a kopaszok a TV székháznál, akkor Orbán megrendelésére tették. Ezt elfelejtik, és még a fütyülés is veréssel végződik. Jó munkát végez Orbán, hiszen bármit megtehet, amíg ennyien képesek érte még verekedni is.

 4. 1956-ban nem verték a rendőrök a tüntetőket, az 2006-ban volt.
  2017-ben meg ronda szeles, esős idő volt okt. 23-án , nem úgy, int as felvételeken.
  De jó sztori volt 🙂

 5. Szerinted Diktorka, mi a bánatot tenne, ha a tüntető tömeg felgyújtjaná, a fél fővárost?
  Gumicukrot osztogatna? Netán, tétlenül várná az események végét? Aligha…

 6. Hiányzik az eső a félvételről ,megint egy kitalált duma !Mi fizettük az utazást ,összekevernek minket ,ez nem nálunk szokás !

 7. Mariann az állatok ki közösítenének !! A kommunisták között is voltak érdek emberek ,de voltak becsületesek akik hittek egy jobb világban !!! Sajnos százszor rosszabb a helyzet mint Kádár idejében ahol nem voltak hajléktalanok ,koldusok és milliárdos politikusok sem !!!!

 8. Nem a forradalmat gyalázzák hanem a jelenlegi kormányt akik meghamisítják a történelmet és a megemlékezés napján is uszítanak és hazugságokat mondanak !!!

 9. Az ilyen rejtőzködő szarok szoktak jelentgetni név nélkül, te mocsok! Engem megtalálsz, mert nem titkolok semmit. Fussunk össze és beszélek a fejeddel. Miután letéptem..

 10. Nyugi Ádika, kell az az erő még szarni is!
  Az ilyen balfaszok mint te is vagy, azt hiszik, bárkivel el tudnak bánni!
  Akkor baszik rá a hozzád hasonló, ki ha én nem tajparaszt, ha egyszer csak beverik a képét, vigyázz, nehogy egyszer belefuss valamibe, amit egyébként szívesen kihagytál volna!
  Nekem pedig tépheted a szádat kicsi rigó, nem kenyerem az erőszak, és szarba se csapok szívesen…

 11. Igazad van, nem fütyültek, a tanknak, sokkal kellemesebb hangja volt, és az égő kukák, autók, kirakatok is, jobban emelték a megemlékezés magasztos fényét!

 12. Egyébként maradjunk annyiban, hogy nem én kezdtem a személyeskedést, csak annyit közöltem, hogy a fidesz ugyan ezt tette ellenzékben, erre jöttél te, a senkiházizással… Részemről ennyi, szebb jövőt!

 13. Ez sima provokáció! Ezek nem 2017.10.23 felvételek ! A provokátornak legalább figyelnie kellet volna az időjárásra. Ezen a napon ugyan is egész nap csapadékos volt az időjárás és Orbán beszéde nem a Kossuth téren hangzott el ! Ennyit erről !

 14. hát én emlékszem még arra is, hogy a kordonbontás, a tojásdobálás, no meg a sípolás “népi engedetlenség” és nemzeti maffiánk gyújtogató, macskakővel dobáló, kocsikat borogató, békés tüntetéseiként voltak számon tartva, ha a hatóság fellépett ellenük, akkor az rendőrállam volt!
  Na most sajnos ezek a volt kisztitkárka fiuk felnőttek, apukájuk és anyukájuk, vöröskatona nagypapájuk pártkönyve alatt. Aztán most is csak úgy, mint amit otthon tanultak az átkosban, meg a soros györgytől felkarolva, mint hányatott helyzetű értelmiségi diákként külföldi iskolákban, csak a lenyúláson jár az eszük, mint azoknak az érdek pártkatonáknak, mint annak idejéén a kedves szüleik, nagyszüleik voltak! Na most ezek a békés szülők, nagy szülők csak nem hagyják nemzeti vörösből, narancskommunistává avandzsált véreiket sípolással megzavarni, hiszen ők a békés tüntetők, és nem rendőrállamban nőttek fel, mint az ököl bunkó, meg a savas bácsi, esernyős jucival! agyarország erősödik, gyűlölet népe HEJ!

 15. Itt most nem értem,András és Ilona minden rendben a memóriával? Nem tudom megállapítani ki ellen,és ki mellett vannak,biztos,hoogy valami nem oké!

 16. Fognak is ölni a fanatikusok, ha a választások után Orbán totalitárius rendszere kiteljesedik és a “haza ellenségeire” (értsd: mindenkire, aki nem a nyájhoz tartozó, elvakult orbánbirka, vagy nem társtettes és társtulajdonos a maffiaállamban) kilövési engedélyt kapnak!
  Ez a fajta éltette a megbuktatandó rendszert ’56 előtt is, ezek adták a kádárizmus prolicsőcselékét is és ezekre alapozva örökítették át a leggátlástalanabb ifjúkommunistákként a kiépülő maffiaállamba a hatalmukat a mindenkori politikai bűnözők, akik mindig az aktuális politika trendjei szerint sminkelik magukat.
  De ezek soha nem voltak kommunisták, ahogyan polgáriak, keresztények és nép/nemzetiek sem. Ezek a konjunktúrákat és a feszültségeket a legaljasabb és leggátlástalanabb módokon kihasználó, zsigeri bűnözők, a politika hullámain tenyészve.
  Nem politikai palettán kell mérni őket, mert ezek nem politikusok, csak aszerint öltözködnek. Védi őket a politikai színezet, amíg el nem amortálják teljesen az éppen magukra húzott eszmét, vallást, ideológiát, amit aztán eldobnak, ha váltanak.
  Ezek bűnözők. E szerint is kellene kezelni őket. Csak a maguk körül hömpölyögtetett, agyhalott nyájon átgázolni… Ezek az agyhalottak, demensek sajnos a “mieink”, tiltakozik az egészséges lélek, hogy eltiporja őket, pedig az igazi gazemberekhez csak rajtuk átgázolva férhetünk…
  A feladat még megoldásra vár, keressük az alkalmas módszert. Ne hagyjuk, hogy a gazemberek újabb és újabb ’56-okra kényszerítve gyengítsenek és véreztessenek ki minket!

 17. Állatnál is rosszabbak vagytok fideszesek. Én nem vagyok komcsi, soha nem is voltam, de még csak liberális sem. Hazaáruló, országvesztő banda.

 18. Én is azt mondanám, én egy komoly egyenlőségjelet tudnék húzni a gyurcsányista és orbánista nyuggerek közé. Szégyen.

 19. Aljas, ócska ünnepgyalázó semmit sem mutató videó a fütyülőjüket biztosan nem ünnepelni vitték oda, provokálni akartak, a provokátorok pedig csak nem tapsviharra számítottak? Még csak azt sem kapták amit megérdemeltek volna. Egyetlen igazi pofon sem látható, vagy hallható felvételen. Az látható csak, hogy az “áldozat” össze-vissza rángatja a telefonját. Különbem is akik “ölni”? mentek oda a szép esős időben, azok nem a fütyülést akarták hallgatni, nekik is joguk lett volna méltóképpen ünnepelni, és nem a fülsértő sípolásokat akarták hallgatni, ez ilyen egyszerű!

 20. Mindenhol ahol a jelenlegi kormány mellett állnak ki(forumok,cikkek,riportok stb) ezek a jelzők merülnek fel azokkal szemben akik bírálják a vezetést:
  LIBSI…(liberális)
  KOMCSI(kommunista)
  DEMCSI(demokrata)
  Ezek az emberek tudják mivel dobáloznak?Van fogalmuk milyen irányba tartanak? Ha nem akkor hogy tiszták legyenek a fogalmak:
  “..az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a katonai szellem eluralkodása a társadalomban…”

  Részlet a Fasizmus definiciójából.

  Lehet elgondolkodni…

 21. Nem, én alapvetően egy jó és békés ember vagyok. Ezért gyűlölöm a Fideszt is, mert terjeszti a gyűlöletet. Hitler és Rákosi örökösei…

 22. Miért hazugság? Most soroljam, hogy imádott bomlott agyú vezetőd csürhéjében ki mindenki volt MSZMP tag, vagy KISZ titkár? Ha kéred, leírom ide név szerint neked!

Leave a Reply

Your email address will not be published.