Zseniális, hogy kiknek adná a nyomravezető díjat a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke

A rendőrség elkülönített 10 millió forintot arra az esetre, ha valaki érdemi információval szolgál a körúti robbantó kilétéről. Ez a pénz a hatóságnál maradna, mivel a nyomozók felderítő munkájának köszönhetően kapták el a tettest. Molnár Zsolt a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke egy egészen más javaslattal állt elő.

Az országos rendőrfőkapitány tájékoztatásra szerint “klasszikus felderítő munka során” jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a Teréz körúti robbantás szerda délután elfogott gyanúsítottjához, ezért nem kell kifizetni a nyomravezetői díjat senkinek.

A MSZP részéről Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke kezdeményezi, hogy ajánlják fel a 10 millió forintos díjat a robbantásban megsérült két rendőrnek, ezzel is segítve a két súlyosan megsebesült rendőr rehabilitációját. Egyúttal az MSZP köszönetet mond mindazoknak, akik részt vettek a bűncselekmény felderítésében, a kormánytól pedig elvárja a teljes körű tájékoztatást az ügyben.

Ez egy olyan felajánlás lenne, amit vélhetően senki sem bánna, hiszen a rendőröknek majdnem az életébe került a bombatámadás. A pénz pedig minden bizonnyal jobb helyen lenne náluk, mint a “nagy közösben.” Bízzunk benne, hogy a javaslatot a kormánypártiak is támogatják majd, és nem benzinre költik Rogán helikopterébe…

loading...