Vissza minden! Még korán sem biztos a Brexit!

A brit kormány elismerte, hogy a Brexitet tulajdonképpen minden további nélkül elutasíthatja a parlament. Ez egyben azt is jelentheti, hogy korántsem végleges a Nagy-Britannia kilépéséről szóló döntés, különös tekintettel arra, hogy a brit parlamentben többségben vannak a Brexit ellenzői – tudta meg az Independent.

Így tehát talán arra sem lesz szükség, hogy Szijjártóék megvédjék a kint élő magyarokat, ahogy erről korábbi cikkünkben írtunk. A bejelentést a piacok lelkesen fogadták, egyből erősödött a font. Lelkesen reagált egy, amúgy a neve elhallgatását kérő EU-párti konzervatív képviselő is, aki szerint “győzelem ez mindenkinek, aki hisz benne, hogy a parlamentnek joga van választói érdekében eljárni”.

Pedig egyelőre nem teljesen világos, hogy a képviselőknek magát a Brexitet volna-e joguk megakadályozni, vagy csak az erről szóló megállapodást vétózhatják meg, ami végső soron azt jelentené, hogy Nagy-Britannia a kilépés menetének szerződéses rendezése nélkül kényszerülhet kilépésre.

3 Comments

  1. There are actually lots of particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to bring up. I supply the thoughts above as common inspiration however clearly there are questions like the one you convey up the place the most important factor can be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round issues like that, but I am certain that your job is clearly recognized as a fair game. Each boys and girls really feel the impact of only a moment抯 pleasure, for the remainder of their lives.

  2. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I do know it was my option to read, however I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix if you happen to werent too busy looking for attention.

  3. [url=http://nazaninmousavi.com/index.php?subaction=userinfo&user=tiowebcaheal1984]wifiwirelesscameras.com[/url]

  4. [url=http://iptv.nht.ru/index.php?subaction=userinfo&user=promerdishart1974]paydayloansdirectlender.us.com[/url]