Az évszázad legszánalmasabb fotóját tette közzé a két fideszes pubi

Ki gondolta volna, hogy annyi önkritika sincs a fideszesekben, hogy ne járassák le magukat, és ne csináljanak magukból hülyét egy olyan mémmel, amit akár a Kétfarkú Kutyák is kreálhattak volna.

A képen Nyitrai Zsolt parlamenti képviselő Simicskó István honvédelmi miniszter társaságában látható ezzel a képaláírással: “Megvédjük az országot!”

Nem elég, hogy az elkerülhetetlen öregedéstől rettegő Simicskó agyonkozmetikázott, ránctalanított arcberendezésével úgy áll ott, mint aki a tükörben pózolva tartja új zakóját a Zarában, még ez az Orbán Viktor kukába dobott ingjét kiturkáló Nyitrai is azt hiszi, hogy menő, ha kivillantja méregdrága óráját a közönségnek. Mindez egy irodában. Hogy nézhetett ki a beszélgetés, amikor megállapodtak a kompozícióban?

Szia, István, ne haragudj, hogy zavarlak, de azt hallottam, hogy Viktor most nagyon szemmel tartja, ki az, aki mozgósít a népszavazásra, és arra gondoltam, hogy mivel te vagy a honvédelmi miniszter, csinálhatnánk valami gaget Facebookra, vagy valami.

-Remek ötlet, Zsolti, úgyis csak valamelyik liberális újságíró csinált rólam képet legutoljára, ami valami szörnyű lett.

-Az ott ránckrém?

-Igen! Ugye, hogy milyen jó? Mintha 20 éves lennék. Neked is ki kéne próbálnod!

Nem beszélve arról, hogy ez a zsúrbohóc Nyitrai még életében nem csinált mást a fideszes nagykutyák seggének nyalásán kívül, de majd pont ő védi meg az országot a bájgúnár öregúrral. Ennél már csak az mutatna jobban, ha Wittner Mária egy tógában ijesztegetné a menekülteket az Andrássy úton.

Srácok! Lehetne inkább mégis a plakátokat…?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.